Uw vacature hier.

Bent u opzoek naar een getalenteerde HR Professional? HRyou helpt u verder. Uw vacature zal hier op onze site en op onze sociale media kanalen worden gedeeld.

Bent u opzoek naar een getalenteerde HR Professional? HRyou helpt u verder.

Uw vacature zal hier op onze site en op onze sociale media kanalen worden gedeeld.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Julia Brugman

  Julia Brugman

  Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Nu ik deze inmiddels heb afgerond zal ik in september 2021 beginnen met de master Business Administration, specialisatie Leadership & Management. Tot die tijd zit ik niet stil: ik werk met veel plezier als HR-medewerker bij een kleine organisatie en ben druk in de weer met HRyou. Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan. U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter leren kennen.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste HR Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Share This