Over ons.

Onze professionals

Ons talent is het vinden van talent in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Leer ons diverse team kennen!

Julia Brugman

Eigenaar en recruitmentconsultant.

Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Na ook deze in februari 2021 met succes te hebben voltooid, volg ik op het moment de Master Business Administratie, met een specialisatie in Leadership & Management. Daarnaast zit ik niet stil en ben ik druk in de weer met HRyou.

Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan.

U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter te leren kennen.

Linkedin-adres

Marc Brugman

Senior Recruitmentconsultant (Semi-Publieke sector)

Ruim 20 jaar actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.

Linkedin-adres 

Hanne Goebel

Senior Recruitmentconsultant (Private Sector).

Ruim 20 jaar ervaring in management-, directie- en executive leadership rollen binnen het vakgebied procurement in de private sector. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is, om op het juiste moment de juiste mensen op de juiste plek in je organisatie te hebben. Graag bouw ik met u aan een verandering van uw personele organisatie totdat deze naar tevredenheid is gerealiseerd. Gevoeligheden, het betreft mensen, worden tijdig gesignaleerd. Mijn aandachtspunten liggen gedurende het proces in het goed kunnen stellen van prioriteiten en een goede focus houden.  Daarnaast is er mijn passie voor het verbinden van mensen en mijn ambitie voor het werken aan duurzame relaties. 

Linkedin-adres

Annelies Kranendonk

Recruitmentconsultant (Contractmanagement)

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de voornamelijk publieke inkoopfunctie -centraal en decentraal- is mijn netwerk van betekenis voor jou. En dat netwerk breidt zich nog elke dag uit. De focus in mijn werk is altijd contractmanagement geweest en dan met name gericht op verandertrajecten, inrichtingsvraagstukken en coaching. Een interessante bijkomstigheid is dat ik ook lesgeef en zo een paar keer per jaar met heel veel contractmanagers kennismaak.

Mijn enthousiasme voor het vak werkt zeker aanstekelijk en mijn praktische kijk op zaken is verfrissend. Laten we nader kennismaken en bespreken hoe ik voor jou van waarde kan zijn.

Linkedin-adres

Bekijk onze actuele vacatures

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Neem contact met ons op voor een gesprek

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.