Over ons.

Onze professionals

Ons talent is het vinden van talent. Leer ons team kennen.

Julia Brugman

Eigenaar

Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Nu ik deze inmiddels heb afgerond zal ik in september 2021 beginnen met de master Business Administration, specialisatie Leadership & Management. Tot die tijd zit ik niet stil: ik werk met veel plezier als HR-medewerker bij een kleine organisatie en ben druk in de weer met HRyou. 

Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan. 

U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter te leren kennen. 

Marc Brugman

Senior Recruiter 

Jarenlang actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid. 

Christine Bezemer

Recruiter

Als ervaren recruiter haal ik mijn energie uit het vinden van de juiste match door contact te zoeken met kandidaten. Bij HRyou houd ik mij bezig met verschillende projecten die voorbij komen en help ik opdrachtgevers met het vervullen van hun vacatures. 

Michelle van Driel 

Recruiter

Met al enkele jaren ervaring in recruitment weet ik precies waar we de beste kandidaten kunnen vinden. Bij HRyou houd ik mij bezig met verschillende projecten die voorbij komen en help ik opdrachtgevers met het vervullen van hun vacatures. 

Bekijk onze actuele vacatures

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

Neem contact met ons op voor een gesprek

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.