Bijbaan / Afstudeerstage HR & Recruitment.

Rotterdam

36 uur

HBO/WO

Ben jij op zoek naar een ‘hippe’ HR / Recruitment / Sales afstudeerstage of bijbaan naast je studie? Lees dan snel verder!

Ben jij op zoek naar een ‘hippe’ HR / Recruitment / Sales afstudeerstage of bijbaan naast je studie? Lees dan snel verder!

Wij hebben een leuke stageplaats of bijbaan voor een energieke HR professional (HBO/WO) die professionals wil helpen met de volgende stap in hun carriere! Ben jij ondernemend en dé oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat in een schaarse markt? HIP Select kan wel modern en fris denkwerk gebruiken ter inspiratie van ons team en ter verlichting van onze werkdruk!

Wij bieden jou een leuke afstudeerstage / bijbaan aan die als perfecte springplank naar je carrière kan dienen! Ben jij een ambitieuze derde of vierdejaars student en ben jij uit het juiste hout gesneden, dan kan deze plek ook zomaar jouw uitdaging worden!

HIP Select termen!

Voorbereiding is het halve werk, dus met het oog op je aanstaande stageplek als recruiting professional bij HIP Select, zullen wij je alvast een aantal termen leren!

 1. Het woord ‘kandidaat’ zal je vaak tegenkomen, hiermee bedoelen wij een professional die wij werven en selecteren voor vacatures.
 2. Daarnaast zal je waarschijnlijk ook afvragen wat een ‘opdrachtgever’ precies inhoudt?! Dat is een bedrijf waar HIP Select professionals voor werft.
 3. Tot slot, en wij gaan ervan uit dat je dit woord vaak gebruiken zal, gaan wij altijd voor een ‘match’. En die ontstaat wanneer een recruiter een opdrachtgever en een kandidaat succesvol met elkaar verbindt (en andersom)!

Over HIP Select

HIP Select is een jong specialistisch Werving en Selectiebureau op het vakgebied Inkoop en Contractmanagement. We werken vanuit Rotterdam met fantastisch uitzicht over de nieuwe Maas en de Erasmusbrug. Als stagiaire ben je volledig teamlid, dus niet alleen voor printjes te maken en koffie halen. Nee, je draait volledig mee in het team… Koffie halen wordt natuurlijk wel gewaardeerd, dat doen we ook voor jou!. HIP Select werkt samen met Holland Inkoop Professionals (HIP) , eveneens een jong en energiek interimbureau met inspirerende collega’s die ook jouw collega’s zijn en die je dagelijks tegen zal komen.

Ben jij een HIP’ster?

Jouw afstudeerstage wordt een leuke uitdaging! Je leert het HR/recruitmentvak van een ervaren recruitment consultant (één-op-één begeleiding) en je doet onbetaalbare ervaring op. Je kunt afstuderen op diverse onderwerpen, denk aan een onderzoek naar hoe aantrekken en behouden medewerkers, employer branding of wellicht een onderzoek naar effectief inzetten van extern personeel. Tijdens de stage leren wij jou de geheimen van ‘ons’ succes zodat jij je ontwikkelt tot een top recruitment consultant! Je werkzaamheden naast je onderzoek zijn o.a. de werving en het interviewen van potentiele kandidaten, de acquisitie van nieuwe klanten en relatie’s onderhouden met de bestaande klanten en kandidaten. Je zoekt net zo lang door bestanden en in netwerken tot we zo de ideale kandidaat aan een opdrachtgever kunnen koppelen. Hier doe je het voor, jij accepteert niets minder dan de perfecte match!

Er is uiteraard nog veel meer te doen en te leren maar dat bespreken we wel als we met elkaar aan tafel zitten. We horen graag ook wat jij wilt en wij staan open voor ideeën!

Interesse gewekt?

Stuur dan een hippe onweerlegbare mail met CV en motivatie naar info@Hipselect.nl of bel naar 06-34566059.  Uiteraard ontvang je bij ons een vergoeding en bij succes een leuke bonus. Wij kijken uit naar een leuke ondernemende collega die we de geheimen van ons vak kunnen leren!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Marc Brugman

  Marc Brugman

  Jarenlang actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Share This