Strategisch Adviseur | Den Haag.

Den Haag

6 uur per week

HBO of WO

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een Strategisch Adviseur voor 6 uur per week van 1 juli 2021 t/m 31 december 2021. In deze functie zal je in een projectteam komen te werken, met als doel de teams in de organisatie diverser en inclusiever te maken.

Als Strategisch Adviseur ben je de sparringpartner van de opgavemanagers en bestuurders. Je coacht werknemers, adviseert en werkt mee aan de inrichting van strategische processen, en je begeleid gesprekken gericht op thema’s als discriminatie en etnisch profileren.

Daarnaast bevorder je deskundigheid door kennis en vaardigheden over te dragen vanuit bestuurlijk, organisatie- en veranderkundig specialisme. Als coach bevorder je de groei van de betrokken opgavemanagers en bestuurders. Jouw kennis en kunde dragen bij aan de leiderschapsontwikkeling van betrokkenen.

De organisatie

De standplaats voor deze opdracht bevindt zich in Den Haag. Het betreft om een grote publieke en dynamische organisatie die continu in ontwikkeling is. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Je beschikt over:

 • Een erkend en afgerond HBO of WO diploma.
 • Minimaal 12 jaar werkervaring is gewenst op (internationaal) strategisch/bestuurlijk niveau.
 • Aantoonbare werkervaring op gebied van begeleiding van gesprekken met thema’s als discriminatie, trauma en uitsluiting.
 • Aantoonbare werkervaring met leiderschapsontwikkeling, systemisch werken, proces begeleiding en cultuurverandering binnen de publieke sector.
 • Competenties als organisatiesentiviteit, overtuigingskracht, mondelinge en schriftelijke uidrukkingsvaardigheden, coaching en verandergerichtheid.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Julia Brugman

  Julia Brugman

  Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Nu ik deze inmiddels heb afgerond zal ik in september 2021 beginnen met de master Business Administration, specialisatie Leadership & Management. Tot die tijd zit ik niet stil: ik werk met veel plezier als HR-medewerker bij een kleine organisatie en ben druk in de weer met HRyou. Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan. U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter leren kennen.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste HR Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Young, Medior en Interim HR Professionals.

  Share This