Senior Inkoopadviseur.

Gemeente Utrecht

36 uur

HBO/WO

Ben jij de resultaat- en actiegerichte Senior Inkoopadviseur ICT waar wij graag mee in contact komen?

Ben jij de resultaat- en actiegerichte Senior Inkoopadviseur waar wij graag mee in contact komen? Heb jij ervaring die je graag inzet om complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten uit te voeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

HRyou werft voor de Gemeente Utrecht een senior inkoopadviseur

Utrecht maken we samen met JOU!

De gemeente Utrecht groeit. Daarom betekent werken voor de gemeente Utrecht het zoeken naar oplossingen in het belang van de inwoners, ondernemers en bezoekers. Denk hierbij aan maatschappelijk vraagstukken op het gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Wat in Utrecht nodig is, staat centraal in ons werk. Dat doen de gemeente in de stad of vanuit het opvallende en moderne stadskantoor, direct naast station Utrecht Centraal.

De functie

Als Senior Inkoopadviseur ICT ligt jouw uitdaging bij het adviseren, uitvoeren en afronding van complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten op het gebied van ICT. Tijdens een inkooptraject haak jij al snel aan om zo het proces te sturen en mee te denken over de beste inkoopstrategie. Om de verbinding te maken zorg je dat je weet wat er zowel intern- als extern speelt en volg je de marktontwikkelingen op de voet. Maar vooral ben je als Senior Inkoopadviseur een verbinder en sparringpartner voor je inkoopcollega’s. Je weet inkoop binnen de gemeente op de kaart te zetten en verder te professionaliseren.

Wat neem je mee?

Als ervaren inkoopadviseur ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij heb je ruime kennis van ICT-gerelateerde inkopen, weet je wat marktpartijen bieden en heb je ervaring in het uitvoeren van complexe ICT-inkoop- en aanbestedingstrajecten. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en inmiddels diverse inkoopopleidingen gevolgd, maar je bent zeker nog niet uitgeleerd! Als persoon ben je positief ingesteld en enthousiast over je vakgebied, dat weet je ook op je collega’s over te brengen. Je bent sociaal en communicatief vaardig, werkt graag samen, maar ook zelfstandig. Hierbij toon je initiatief en flexibiliteit. Jouw goed ontwikkelde (organisatie)sensitiviteit helpt je hierbij waarbij je jouw kritisch denkvermogen inzet om bijvoorbeeld lopende processen te verbeteren. Je hebt een duidelijke (strategische) visie op inkoop en aanbesteden en het vermogen om dit ook te realiseren in een ambtelijke organisatie.

Aanbod

Je komt te werken bij het team Aanbesteding met veel ervaren inkoopprofessionals. Het team richt zich op een breed scala aan inkooponderwerpen en begeleiden bij het inkopen via een rechtmatige procedure en voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bedraagt het salaris maximaal € 6.103 bruto per maand (salarisschaal 12) op basis van 36 u p.w. Natuurlijk is jouw werk meer dan alleen een salaris, je draagt bij aan een optimale besteding van gemeenschapsgeld en daar staan ook uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden tegenover, plus een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden genoeg om het beste uit jezelf gaat halen.

Meer informatie

Spreekt bovenstaande je aan, dan kom ik graag met jou in contact. Bel 06-34566059 of mail met Marc Brugman, Senior Recruitment Consultant HRyou, marc@hryou.nl.

Bij indiensttreding vragen we je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te verstrekken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Marc Brugman

  Marc Brugman

  Jarenlang actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Share This