P&O Adviseur.

Naaldwijk / Aalsmeer

32-36 uur

HBO ( werk-denkniveau)

Westland , Flowers De Van VLIET Flower Group is een no-nonsense bloemen- en planten handelsbedrijf welke wereldwijd actief is.  Wij zijn op het terrein van Royal FloraHolland gevestigd. De Van VLIET Flower Group is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat. DE FUNCTIE Voor onze vestiging […]

Westland , Flowers

De Van VLIET Flower Group is een no-nonsense bloemen- en planten handelsbedrijf welke wereldwijd actief is.  Wij zijn op het terrein van Royal FloraHolland gevestigd. De Van VLIET Flower Group is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat.

DE FUNCTIE

Voor onze vestiging in het Westland zijn wij op zoek naar een P&O adviseur die stevig in zijn of haar schoenen staat. Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor alle HR processen en de salarisadministratie van een of meerdere werkmaatschappijen.
Dit wordt jouw uitdaging:

–          Verantwoordelijk voor de uitvoering en het up-to-date houden van het personeelsbeleid en personeels- en salarisadministratie

–          Opstellen van arbeidsovereenkomsten en verzorgen van formele correspondentie

–          Werving en selectie van nieuwe collega’s.

–          Opvolging van de Wet Verbetering Poortwachter en zorgdragen voor begeleiding van (langdurig) zieken

–          Actieve deelname aan het MT overleg

Daarnaast kunnen collega’s bij jou terecht voor advies en informatie over o.a. CAO, pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen, arbeid juridische kwesties, etc.

JOUW PROFIEL

Adviseren, inspireren en motiveren gaan jou zeer goed af. Je bent een zelfstandig type die initiatief neemt, prioriteiten kan stellen en kan multitasken.

Je hebt een HR gerelateerde opleiding en hebt ruime ervaring in administratieve HR werkzaamheden en salarisadministratie (kennis van het salarispakket Salar is een pré). Je werkt secuur en accuraat. Je weet op verschillende niveaus correct te communiceren. Excel en Word zijn je bekend. In een dynamische, soms hectische omgeving, weet jij je staande te houden en de juiste prioriteiten te stellen.

WIJ BIEDEN

–          Een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte om initiatieven te nemen en om te werken aan je ontwikkeling

–          Prettige informele werksfeer in een klein team

–          Prima arbeidsvoorwaardenpakket

Wil je meer informatie? Neem contact op met Karin Brugman, HR adviseur van Vliet Flower Group. Telefoon 06-10283794 of mail Karin@jvanvliet.com of solliciteer via onderstaande button

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Julia Brugman

  Julia Brugman

  Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Na ook deze in februari 2021 met succes te hebben voltooid, volg ik op het moment de Master Business Administratie, met een specialisatie in Leadership & Management. Daarnaast zit ik niet stil en ben ik druk in de weer met HRyou. Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan. U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter te leren kennen.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Share This