HRyou verwelkomt Annelies Kranendonk op Contractmanagement.

Als associate van HRyou help ik jouw organisatie met jouw zoektocht naar goede contractmanagers. Of misschien ben je zelf wel een contractmanager op zoek naar een volgende stap? Vraag en aanbod van contractmanagers is sterk in ontwikkeling en ik breng die twee werelden samen.

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de voornamelijk publieke inkoopfunctie -centraal en decentraal- is mijn netwerk van betekenis voor jou. En dat netwerk breidt zich nog elke dag uit. De focus in mijn werk is altijd contractmanagement geweest en dan met name gericht op verandertrajecten, inrichtingsvraagstukken en coaching. Een interessante bijkomstigheid is dat ik ook lesgeef en zo een paar keer per jaar met heel veel contractmanagers kennismaak.

Mijn enthousiasme voor het vak werkt zeker aanstekelijk en mijn praktische kijk op zaken is verfrissend. Laten we nader kennismaken en bespreken hoe ik voor jou van waarde kan zijn.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met mij op 

3

Annelies Kranendonk

Annelies Kranendonk

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de voornamelijk publieke inkoopfunctie -centraal en decentraal- is mijn netwerk van betekenis voor jou. En dat netwerk breidt zich nog elke dag uit. De focus in mijn werk is altijd contractmanagement geweest en dan met name gericht op verandertrajecten, inrichtingsvraagstukken en coaching. Een interessante bijkomstigheid is dat ik ook lesgeef en zo een paar keer per jaar met heel veel contractmanagers kennismaak. Mijn enthousiasme voor het vak werkt zeker aanstekelijk en mijn praktische kijk op zaken is verfrissend. Laten we nader kennismaken en bespreken hoe ik voor jou van waarde kan zijn.

Onze werkwijze

Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

Bekijk onze actuele vacatures

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Neem contact met ons op voor een gesprek

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

Share This