HRO Specialist | Rotterdam.

Rotterdam

24 uur

HBO

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een HRO Specialist voor 24 uur per week van september 2021 t/m juni 2022.

Als HRO Specialist staat het (door)ontwikkelen van (nieuwe) leerinterventies centraal. Je wordt volledig ingezet voor de HR-faculteit, waar vakgenoten, medewerkers en leidinggevenden kennis en kunde op gebied van HR kunnen ontwikkelen, delen en overdragen. Jij levert een bijdrage aan producten die door vakgenoten worden gemaakt, om het vak van HRM door te ontwikkelen. Je werkt samen met collega’s aan HR-producten (leerinterventies) voor collega HR Professionals, leidinggevenden en medewerkers.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een erkend en volledig afgerond HBO-diploma, in de richting van Opleidingskunde, HRM of Toegepaste Psychologie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het HR-werkveld.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met duurzaam adviseren, bedrijfsvoering voor leidinggevenden en onboarding.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met professionalisering en doorontwikkeling van ontwikkelaanbod/leerinterventies.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met werken binnen de SCRUM-methode.

Over de organisatie

De Teamleider HR Services komt te werken in een publieke organisatie. Voor meer informatie over de organisatie kun je contact met mij opnemen en dan vertel ik je er graag meer over.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Julia Brugman

  Julia Brugman

  Als Young HR Professional kan ik mij als geen ander verplaatsen in de kandidaten die wij aanbieden. Na mijn HBO Bachelor in Human Resource Management te hebben afgerond, ben ik gestart met de PreMaster Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Nu ik deze inmiddels heb afgerond zal ik in september 2021 beginnen met de master Business Administration, specialisatie Leadership & Management. Tot die tijd zit ik niet stil: ik werk met veel plezier als HR-medewerker bij een kleine organisatie en ben druk in de weer met HRyou. Ondernemen, het aangaan van uitdagingen en het blij maken van mensen geven mij energie in wat ik doe. Ik ben creatief, doelgericht en pak alles met beide handen aan. U mag mij altijd contacten voor een goede kop koffie om elkaar beter leren kennen.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Share This