Consultant (executive) search.

Rotterdam

20-36 uur

HBO/WO

Wil jij doen waar je écht goed in bent? Wil je impact maken, mensen blij maken met een nieuwe baan, investeren in een mooi netwerk en werken aan toonaangevende rollen voor publieke en private organisaties? HRyou werft voor HIPselect een consultant seach HIPselect is een specialistisch Werving- en Selectiebureau op het vakgebied Inkoop en Contractmanagement. […]

Wil jij doen waar je écht goed in bent? Wil je impact maken, mensen blij maken met een nieuwe baan, investeren in een mooi netwerk en werken aan toonaangevende rollen voor publieke en private organisaties?

HRyou werft voor HIPselect een consultant seach

HIPselect is een specialistisch Werving- en Selectiebureau op het vakgebied Inkoop en Contractmanagement. HIPselect werkt samen met Holland Inkoop Professionals (HIP), eveneens een jong en energiek interim-bureau met inspirerende collega’s die ook jouw collega’s zijn en die je dagelijks tegen zult komen.

Over de functie

Je begeleidt je kandidaten naar een nieuwe uitdaging en helpt opdrachtgevers groeien. Je zoekt in bestaande netwerken naar de beste kandidaten, houdt diepte-interviews om ervaring en wensen in kaart te brengen, zodat je ambities van je opdrachtgevers en inkooptalenten samenbrengt. Van CPO voor een internationale organisatie tot een Strategisch inkoopadviseur aanbestedingen in de publieke sector. We hebben meer dan genoeg opdrachten om je een vliegende start te geven. Onder begeleiding van ervaren senior consultants bouw je je opdrachtenportefeuille op, waarbij je gebruikt kunt maken van ons uitgebreide opdrachtgevers- en kandidatennetwerk. We werken als HIPselect-team veel samen en gaan door totdat we de juiste match hebben gevonden; dat maakt ons succesvol.

Belangrijkste criteria:

Je hebt ervaring in recruitment en bent commercieel gedreven, .Je hebt een HBO werk-denkniveau (bij voorkeur in HRM- achtergrnd). Een netwerk in inkoop- en contractmanagement is een pré maar daar gaan we je ook uiteraard bij helpen. Je krijgt energie van het matchen van klanten en kandidaten. We zoeken een gedreven professional die zoekt naar vooruitgang, gelijkgestemden en die verder wil leren en zich wil optrekken aan ervaren managers.

Wat bieden wij:

Uiteraard een goed salaris (ca € 2.500,- op fulltime basis met bonus (bij succes) uiteraard afhankelijk van ervaring). Flexibele werktijden. Plezier in je werk en met je collega’s. Een leuk team van go-getters, future builders en teamplayers. Contact met de top van het bedrijfsleven. Persoonlijke ontwikkeling en trainingen. Leuke gesprekken met kandidaten op HBO/WO niveau

Ben jij een HIP’ster?

Hebben we je interesse gewekt, stuur dan een onweerlegbare mail met CV en motivatie naar Julia Brugman, brugman Julia@hryou.nl of bel naar 06-26057175. Wij kijken uit naar een leuke ondernemende collega die we de geheimen van ons vak kunnen leren!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en stuur ons je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met mij op 

  3

  Marc Brugman

  Marc Brugman

  Jarenlang actief voor organisaties met uiteenlopende personele vraagstukken, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.

  Onze werkwijze

  Kandidaat en organisatie moeten matchen voor de beste samenwerking. Met de meest professionele kandidaten in huis of door op zoek te gaan naar de beste Professionals is de beste match altijd waar te maken. 

  Bekijk onze actuele vacatures

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Neem contact met ons op voor een gesprek

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Bekijk de oplossingen voor jouw complexe vraag

  Gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Professionals in HR, Inkoop en Contractmanagement.

  Share This